Review: Oil VS Water Based Make Up Remover, mana lagi elok?


Salam semua. Semoga sihat-sihat selalu. Hari ini Yura nak share sikit pasal make up remover. Benda paling semua perempuan yang suka make up mesti ada. Jangan biarkan muka korang make up dan korang remove guna cleanser biasa je. No no no. Sebab apa? Nanti liang-liang pori akan tersesak nafas maka berlakulah infection yang tak elok kat muka. Nanti hilang kecomelan awak.

Resepi: Fried Seafood Noodle Bonito With Eat&Slim


Salam semua! Resepi kali ini Yura berkolaborasi dengan product Eat&Slim tau. Seperti yang dijanjikan dalam entry sebelum ini, Yura akan gunakan Cha-Cha Sauce sebagai salah satu bahan resepi kali ini. 

Review: Product Makanan Diet Eat&Slim, Eat More Lose More


Assalamualaikum semua. Hari ini Yura nak review product Eat&Slim. Pelik tak dah lah eat, lepas tu slim. Kau hado haha. Hah jangan pelik sebab produk keluaran Eat&Slim ni,bertemakan Eat More Lose More. Makan lagi, berat makin hilang. Eh..eh...biar betul?! Membantu penurunan berat badan sebanyak 5 ke 10 kg dalam masa sebulan!

Resepi Mudah : Cara buat Cloud Bread


Assalamualaikum semua. Wah sekarang tengah trending Cloud Bread. Hurm tiba-tiba Yura rasa macam nak cuba juga. Tapi Yura tengok macam-macam jenis resepi ada. Akhirnya Yura jumpa juga yang hanya guna 3 bahan je uolls. Tak payah banyak-banyak!

Review: Tempat Menarik Di Petaling Jaya


Salam semua. Korang semua ke mana saja time hujung minggu? Duduk rumah saja? Eh, siapa kata cuti dua hari saja tak boleh pergi holiday? Bolehlah. Kita buat dia, bukan dia buat kita. Haha. So, jom Yura bawa korang jalan-jalan ya. 

Gift Review Percuma dari Nakahime dibuka!


Assalamualaikum semua.  Di sini Yura ingin memberi berita gembira di mana Yura membuka Gift Review secara percuma untuk semua orang.

UPDATED!! Mohon isi borang dibawah untuk pertanyaan. 

Review: Crunchy Crunch Popia Seaweed Ms Kimmy


Assalamualaikum semua. Pagi Yura di terjah oleh Abang posman yang menghantar bungkusan Popia Seaweed daripada @_mskimmy tau. Masya-Allah, lajunya servis. Ini memang tak sempat nak mengidam ni, cepat betul sampainya.

Giveaway 1,000 Kotak PERLASHINE® Kapsul Mutiara


Assalamualaikum semua. Safiey Ilias nak bagi giveway 1,000 kotak Perlashine percuma, siapa yang nak kulit cantik boleh join dengan  klik banner di atas. Atau klik SINI . Apa itu Perlashine? Pertama kali dengar? Mari Yura kongsikan serba sedikit mengenainya.


Review : LÚCIDOL-L Argan Rich Oil Hair Treatment Cream


Assalamualaikum semua. Hari ni Yura nak review salah satu produk fav Yura untuk rambut. Yura beli dekat Watson tau. Macam mana boleh terniat nak beli? Yura perasan kita asyik jaga muka je, bila nak jaga rambut. Lagi-lagi sebagai wanita berhijab mestilah kita kelihatan anggun di dalam rumah dan di depan suami tercinta. Ewah.

Duit Raya Giveaway by Abam Kie and Pals


SILA KLIK BANNER DI ATAS JIKA MAHU MENANG DUIT RAYA!

Assalamualaikum kepada semua rakan blogger. Selamat menunaikan ibadah puasa. Semoga semua ibadah kita diterima oleh Allah s.w.t. Sempena bulan Ramadhan Al-Mubarak, Abam Kie dan penaja2 yang baik hati sekalian dengan secara rasminya melancarkan Duit Raya Giveaway by Abam Kie and Pals. Jom sertai GA yang hebat ini kerana kami sudah menyediakan duit raya dan barangan eksklusif untuk dimenangi. Kalau tak join memang rugilah. Berikut ialah hadiah-hadiah yang ditawarkan:

RM20 X 11 pemenang
RM10 X 13 pemenang
Selendang Rindu X 2 pemenang
Stokin Tangan dan Stokin Silvy X 2 pemenang
Pre-loved Novel X 2 pemenang
Topup RM5 untuk peserta terpantas dan terakhir!

Kesemuanya 32 orang pemenang bakal kami cari!