Wanted Ohsem Bloglist Blog Kak Long


Jom join awak! Sampai 13 Oct je tau !

Giveaway by BusyraTakiyudin


Hai assalamualaikum semua! Alhamdulillah kali ini Yura rasa rajin pula nak blogwalking dan tiba-tiba Yura nampak giveaway ini dan terus Yura join. Syaratnya pun mudah tau. Boleh klik banner di atas untuk direct ke Giveaway post.

Spa Percuma Dari Naarabelle Facespa


Macam kenal muka tu kan? Siapa tak kenal Sharifah Nabilla Al-Yahya atau nama popular beliau Belle Yahya. Owner Bella Ammara tu! Alhamdulillah Yura dapat merasa pergi Opening Day Naarabelle Facespa. Kalau sebelum ini Bella Ammara menjual pakaian muslimah , kini mereka juga ada membuka spa tau.

Giveaway Mangkuk Tingkat by El Darwena


Mangkuk tingkat tidak lagi seperti dulu. Lain betul mangkuk tingkat yang giveaway ini nak bagi. Tapi hanya seorang sahaja yang terpilih tau.

FIRST GIVEAWAY GOMOSHOP96


Comel betul nama giveaway ni. Yura terus join lepas dapat tahu pasal giveaway ni. Semoga Yura berjaya. Semoga anda yang join juga berjaya.

Pengalaman Ber-Shopping di Shopee


Wah wah! Besarnya parcel Yura. Pertama kali Yura dapat parcel sebesar ini. Mula-mula tu Yura cuak juga kot lah salah terima parcel ke kan. Alhamdulillah parcel yang betul. Ok sebelum tu assalamualaikum semua. Pernah dengar Shopee? Salah satu aplikasi yang agak popular dikalangan insan-insan yang suka shopping online macam Yura.

Jubah MAJDA EL SAJIDA


JUBAH IKAT TEPI, SIAPPPP!!!" Hehe. Apo kobondo pulak jubah ikat tepi ni? Ingat air sirap limau ke nak ikat tepi bagai?