Featured Slider

Segar Tanpa Bau Badan Dengan Deodorant Magic Blue. Siyestaktipu!



Salam semua, hai semua hari ini Yura nak review deodorant best giler tak tau nak kata. Best sangat tu macam mana? Ok mai sini Yura nak cerita. Pernah dengar tak Magic Blue ? Magic Blue ni famous tau . Ok kepada siapa yang tak pernah dengar, jom Yura perjelaskan.

Muka Flawless Dengan b.liv


Assalamualaikum semua. Hai, apa khabar. Selamat menyambuat hari kemerdekaan yang ke 60 dan selamat hari raya aidiladha.  Jadi bersempena hari yang mulia ini , Yura nak share satu produk yang Yura suka gila ni. Namanya b.liv. 

Review: Oil VS Water Based Make Up Remover, mana lagi elok?


Salam semua. Semoga sihat-sihat selalu. Hari ini Yura nak share sikit pasal make up remover. Benda paling semua perempuan yang suka make up mesti ada. Jangan biarkan muka korang make up dan korang remove guna cleanser biasa je. No no no. Sebab apa? Nanti liang-liang pori akan tersesak nafas maka berlakulah infection yang tak elok kat muka. Nanti hilang kecomelan awak.