Featured Slider

Marvelous Massage Gel Kegemaran Yura!


Assalamualaikum semua. Korang pernah kena senggugut tak? Siapa yang tak pernah kena senggugut tu memang satu kenikmatan dalam hidup lah Yura nak cakap. Okay untuk yang senggugut macam Yura, mai baca apa Yura nak kongsikan ni. InsyaAllah bermanfaat.

Muka Flawless Dengan b.liv


Assalamualaikum semua. Hai, apa khabar. Selamat menyambuat hari kemerdekaan yang ke 60 dan selamat hari raya aidiladha.  Jadi bersempena hari yang mulia ini , Yura nak share satu produk yang Yura suka gila ni. Namanya b.liv. 

Review: Oil VS Water Based Make Up Remover, mana lagi elok?


Salam semua. Semoga sihat-sihat selalu. Hari ini Yura nak share sikit pasal make up remover. Benda paling semua perempuan yang suka make up mesti ada. Jangan biarkan muka korang make up dan korang remove guna cleanser biasa je. No no no. Sebab apa? Nanti liang-liang pori akan tersesak nafas maka berlakulah infection yang tak elok kat muka. Nanti hilang kecomelan awak.